Vágólapra másolva!
Az OPUS GLOBAL Nyrt. vezető testületi átalakításának első lépéseként Dr. Mészáros Beatrix visszaadta igazgatósági mandátumát, ezzel egyidejűleg összehívta a Társaság igazgatóságát, hogy kezdeményezze rendkívüli Közgyűlés megtartását, és azon az Igazgatóság új tagjainak előterjesztését.
Vágólapra másolva!

Dr. Mészáros Beatrix 2017 óta irányította igazgatósági elnökként az OPUS GLOBAL Nyrt-t. Távozását azzal indokolta, hogy jelentősen megnövekedtek a Bankholdingnál augusztus óta betöltött leányvállalatokért felelős vezérigazgató-helyettesi feladatai, és a jövőben kizárólag ezekre kíván fókuszálni.

Dr. Mészáros Beatrix elnöksége alatt valósult meg a többi között a magyar tőzsde életében korábban példátlannak számító két nyilvános kibocsátó fúziója, valamint az OPUS Csoport portfoliójának bővítése a magyar gazdaság stratégiai ágazataiban, köztük két nagy energetikai elosztóhálózat, a TIGÁZ és a TITÁSZ többségi részvényeinek megvásárlása.

A Társaság köszönetét fejezi ki, hogy Dr. Mészáros Beatrix 5 éven át az Igazgatóság elnökeként irányította hazánk egyik vezető ipari termelő és szolgáltató tőzsdei vállalatcsoportját.

A Holding – stratégiájával összhangban – elismert szakemberekkel kívánja bővíteni az OPUS GLOBAL Nyrt. vezető testületét.