Britney Spears elárulta, miért pózol állandóan meztelenül

Vágólapra másolva!
Újabb meztelen fotók jelentek meg Britney Spearsről az interneten - az egykori énekesnő most egy csodaszép trópusi strandon pózolt teljesen pucéran. A 42 éves, kétgyerekes világsztár láthatóan nagyon elégedett a testével.
Vágólapra másolva!

Ismét meztelen fotósorozattal jelentkezett Britney Spears, aki ezúttal egy trópusi strandon szabadult meg a bikinijétől. A kétgyerekes édesanya és többszörösen is elvált sztár láthatóan imádja a testét. A nyaralásáról készült felvételekhez csupán annyit fűzött hozzá, hogy ez egy jól megérdemelt kényeztetés és örömforrás, amivel saját magát lepte meg. 

Az egyik képen a vízben ülve pózol, majd egy másikon pedig állva mutatja meg alakját és formás melleit. 

image

"Minden egyes alkalommal, amikor visszatérek ide, ismét hinni kezdek Istenben. Valószínűleg nincs még egy ember, aki olyan áldottnak érzi magát, mint én minden átkozott alkalommal, amikor el kell hagynom ezt a helyet. De ezúttal hamarabb visszajövök! Sakkjátszma! Amikor az emberek azt írják nekem, hogy örülnek a boldogságomnak, én erre azt válaszolom, hogy miért nem sértődtek meg, amikor nem voltam a koporsóban a temetésemen????" - posztolta a nyilvánvalóan nem teljesen józan Spears. 

A 42 éves sztár elárulta, hogy kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a meztelen pózolás, főleg, ha ezt homokos tengerparton teheti meg. A mostani képeken Spears valóban teljesen pucér, az intim testrészeit is csak emojik takarják el. 

Hónapok óta olvashatunk hasonlóan értelmetlen posztokat az énekesnő hivatalos Instagram oldalán, éppen ezért sokan már azt is tudni vélik, hogy Spears megőrült, vagy esetleg rég meghalt, és a hasonmása írogat a nevét felhasználva.

A múlt hónapban Spears elárulta a rajongóinak, hogy szépészeti beavatkozáson esett át: lézerrel kezeltette az arcát, és világosabb szőkére festette a haját. A hajfestést utóbb nagyon megbánta, mert szerinte ez a szín nem passzol hozzá, és azt is bevallotta, hogy a lézeres beavatkozás is fájt neki.