Geráék tíz emberrel verték a Leedset

Vágólapra másolva!
Az esélyeknek megfelelően Gera Zoltánék az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában, hazai pályán legyőzték a Leedset. A West Bromwich Albionnak azonban nem volt könnyű dolga, hiszen közel egy órán át emberhátrányban játszott, ám így is 4-2-re nyert. Győzelmével a birminghamiek feljöttet az osztályozót érő hatodik helyre. 
Vágólapra másolva!

"Izgalmas, jó mérkőzést játszottunk, amelyen csapatunk remekül futballozott. Úgy érzem, nekem is jól ment a játék, főleg az első félidőben. Bejöttek a cseleim, sajnos gólszerzésre nem igazán nyílt komoly alkalmam. Az első fél óra után kerültünk emberhátrányba, ekkor még gól nélküli volt az állás. A Leeds nem tudott élni a lehetőséggel, büntetőt hibázott. Az edzőnk gyorsan átszervezte a csapatot, a folytatásban a négy helyett már csak három középpályással játszottunk. Kicsit beljebb kerültem, de továbbra is a jobb oldalt kellett bejátszanom. Nagyon jókor, az első játékrész hajrájában megszereztük a vezetést."

"A folytatásban is nagyszerűen, szervezetten játszottunk, és tíz perccel a meccs vége előtt már 3-0-ra vezettünk. Ekkor cserélt le edzőm, és úgy gondoltam, hogy az utolsó tíz percben a többiekhez hasonlóan nekem sem lesz sok okom az izgalmakra. Nos, nem így történt, hiszen pár perccel később már 3-2-t mutatott az eredményjelző, nagyon izgalmas lett a hajrá. A meccs hangulatára jellemző, hogy az első leedsi gólt Horsfield szerezte, és ezt még szurkolóink is megtapsolták. Úgy érzem, ez járt neki, hiszen korábban elég sokat tett a klubunkért."

"Szerencsére a meccs végén mégis sikerült megszerezni a győzelmet, mert a nagyszerűen játszó Kamara megszerezte második gólját, és kialakította a 4-2-es végeredményt. Nagyon kellett ez a győzelem, a válogatott meccs miatt most szünet következik, legközelebb két hét múlva lépünk pályára az Ipswich otthonában."