Wurz még nem gondol a következő szezonjára

Vágólapra másolva!
A Williams-Toyota pilótája, Alexander Wurz elismerte, hogy komoly ellenlábasokkal kell szembenéznie, ha jövőre is meg akarja tartani versenyzői székét az angol csapatnál.
Vágólapra másolva!

Wurz eddig tizenhárom pontot gyűjtött a szezonban, amivel a kilencedik helyen áll a világbajnoki pontversenyben.

Az osztrák pilóta az APA hírügynökségnek elmondta, hogy a csapattal még nem újította meg a szerződését a következő szezonra, de emiatt egyáltalán nem aggódik: "Éjszakánként nyugodtan alszom, bár többen is kopogtatnak a Williams ajtaján, hogy vezetni szeretnének, és néhányan nagyon sok pénzt tudnak felkínálni"- mondta a 33 éves sofőr.

Az istálló jelenlegi tesztversenyzője, Narain Karthikeyan, aki a Spyker-Ferrari versenyzői székéért nem kis összeget ajánlott, a jövő évben vissza akar térni a rajtrácsra, míg a Renault-tól Giancarlo Fisichellát, és a francia csapat tesztpilótáját, az ifjabbik Nelson Piquet-t is hírbe hozták már a Williamsszel.

Az angol gárdánál tavaly tesztelőként tevékenykedő Wurz a jövőjével kapcsolatban annyit mondott, hogy sokkal inkább szeretne az előtte álló versenyek foglalkozni, mint amiatt aggódni, hogy mi lesz vele a következő szezonban.

"Természetesen minden eljön a maga idejében"- folytatta az osztrák. "Akárhogyan is, szerintem túlságosan korai még a 2008-as esztendőn gondolkodni. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem járok nyitott szemmel."