Montezemolo: kezdetben Michaelben is kételkedtek

Vágólapra másolva!
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo maximálisan elégedett a pilótáival, még az utóbbi időben sokat kritizált Kimi Raikkönennel is, és esze ágában sincs leszerződtetni a McLaren-Mercedes csillagát, Fernando Alonsót.
Vágólapra másolva!

Az elnök töretlenül bízik Raikkönenben, hiszen mint mondta, ferraris pályafutása elején Michael Schumacherben is sokan kételkedtek.

Montezemolo határozottan cáfolta annak lehetőségét, hogy a Ferrari megpróbálná elcsábítani a McLarennel elégedetlen Fernando Alonsót: "Minden tiszteletem Alonsóé, de teljes mértékben elégedettek vagyunk a pilótáinkkal, ők is vannak annyira erősek, mint a McLaren versenyzői."

"A Ferrarinak nem a pilótákkal vannak problémái, hanem a sebességgel. Továbbra is nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy javulást érjünk el"- folytatta az elnök.

Az olasz márka első embere tagadta azt is, hogy elégedetlenek lennének a Michael Schumacher pótlására szerződtetett Kimi Raikkönennel: "Egy nagyon gyors pilótáról van szó. Pályafutása utolsó szakaszában Michael is többször elmondta, Alonso és Raikkönen voltak a legveszélyesebb ellenfelei. Biztos vagyok benne, hogy Kimi nagyon sok örömet fog még nekünk okozni. Egyébként kezdetben Schumacherben is sokan kételkedtek."