Kubica felkészült a visszatérésre

Vágólapra másolva!
A BMW Sauber versenyzőjét, Robert Kubicát Indianapolisban a 19 éves tesztpilóta, Sebastian Vettel helyettesítette nagyszerűen, ám a lengyel fiú Magny-Coursban már visszaülne versenyautójába, és bízik abban, hogy a futam előtti orvosi ellenőrzés mindössze formalitás lesz.
Vágólapra másolva!

Robert Kubicát, egy héttel montreali óriási balesete után, a Nemzetközi Automobil-szövetség orvosai Indianapolisban nem engedték versenyezni, pedig a lengyel remekül érezte magát. A 22 éves pilótát Franciaországban újra vizsgálatok alá vetik és ezt követően születik döntés sorsáról.

"Alig várom, hogy újra versenyautóba ülhessek"- nyilatkozta Kubica. "Az USA-ban nem kaptam zöld utat a versenyzésre, de remélem, hogy a Magny-Cours előtti orvosi vizsgálat már csak formalitás lesz."

"Azon már nincs értelme rágódni, hogy Indianapolisban miért nem engedtek rajthoz állni, az orvosok tartottak attól, hogy újabb balesetet szenvedek"- tért vissza a legutóbbi futam előtt történtekre a lengyel.

"Éppen ezért tesztelni sem engedtek, de ezt az időt arra használtam, hogy alaposan felkészüljek a következő versenyre"- fejezte be bizakodva Kubica.