Pont nélkül távozott Indyből a Williams-Toyota

Vágólapra másolva!
A Williams istálló nem tudott pontot szerezni Indianapolisban, miután az egy héttel ezelőtti kanadai káoszban a dobogón végző Alexander Wurz csak a tizedik helyen végzett, csapattársa, Nico Rosberg pedig műszaki hiba miatt feladta a küzdelmet.
Vágólapra másolva!

Rosbergnek ezúttal sem volt szerencséje, pedig a német fiú a gumigyilkos pályán, egykiállásos taktikával rendkívüli módon tört előre, de végül a hatodik helyről kiesett. A Williams pilótái ennek ellenére egyáltalán nem törtek össze és már a jövőbe tekintenek.

Alexander Wurz (10. hely):
"Az első kanyarnál megelőztem pár autót, így előre jöttem néhány helyet a rajtot követően. A versenystratégiánk is jó volt, ezért pozitív kimenetelű versenyt vártam. Sajnos beragadtam Liuzzi mögé, aki sokkal lassabb volt nálam, emiatt sok időt vesztettem és nem tudtam pontot szerezni. Elég nehéz volt ma az autómat vezetni a sok üzemanyag miatt. Már nagyon várom a magny-coursi versenyt."

Nico Rosberg (helyezetlen):
"Elég szolid versenyem volt és nagyon boldog voltam amiatt, hogy akár hatodik helyen is végezhetek. Jó stratégián voltunk és az autó is jól ment. Indyben megmutattuk, hogy javult a teljesítményünk és minden bizonnyal pontokat szerezhettünk volna. Mérges nem lehetek, hiszen tényleg jól vezettem. Legközelebb összejön, ebben biztos vagyok. Van úgy, hogy a dolgok elromlanak, de nincs mit tenni, el kell, hogy fogadjam a helyzetet."