A Ferrari montreali visszavágásra készül

Vágólapra másolva!
A Ferrari-csapat számára nem éppen úgy sikerült a legutóbbi monacói verseny, ahogyan azt a vörösök eltervezték. Azonban a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo a legutóbbi kudarc ellenére sziklaszilárdan hiszi, hogy az olasz istálló győzelemmel tér vissza a Kanadai Nagydíjon két hét múlva.
Vágólapra másolva!

Az olaszok nem tudtak közelebb kerülni a McLarenhez a hercegségben, sőt immáron a konstruktőrök versenyében 20 pontos hátrányuk van a nagy riválissal szemben.

Monacóban a Ferrari pilótája, Felipe Massa több mint egy perces hátrányban harmadikként ért célba a McLarenek mögött, míg a brazil csapattársa, Kimi Raikkönen csak nyolcadikként hajtott át a célvonalon, miután a tizenhatodik helyről rajtolhatott.

A visszafogottabb szereplés ellenére di Montezemolo, a Ferrari elnöke optimistán várja a soron következő versenyt, nem foglalkozik a Monacóban történtekkel, és meg van győződve arról, hogy csapata visszavág Montrealban.

"A Ferrari nyer Kanadában. Talpra fogunk állni, mert éjjel-nappal dolgozunk"- hivatkozott az ANSA hírügynökség az elnök szavaira.

Az olaszok első embere élesen kritizálta a legutóbbi futamot, amit nemes egyszerűséggel kirakatversenynek nevezett, mivel a futamon alig történt igazi akció.

"Monte-Carlo egy móka, nem igazán verseny, sokkal inkább egy televíziós showműsor"- értékelte a monacói futamot Luca di Montezemolo.