Villeneuve: Nem akarok a Forma-1-ről beszélni

Vágólapra másolva!
Jacques Villeneuve tavaly végleg befejezte Forma-1-es pályafutását, ám a versenyzéstől továbbra sem távolodott el. A kanadai pilótának a száguldó cirkusz már nem hiányzik, és szerinte sokszor félreértik a nyilatkozatait is.
Vágólapra másolva!

Az 1997-es világbajnok, Jacques Villeneuve tavaly még a BMW Sauber színeiben kezdte meg a szezont a Forma-1-ben, ám már nem tudta azt befejezni. A lapátra tett kanadai azóta már a Peugeot csapat színeiben gőzerővel készül a Le Mans-i 24 órás versenyre, és a Forma-1 egy másodpercre sem jut eszébe.


"A környezet és a bajnokság egyáltalán nem hiányzik"- nyilatkozta Villeneuve egy rádióinterjúban. "Egyébként az F1 mellett nem lenne időm a családomra és a kisfiamra, de még az albumom készítésére sem. Ilyen szempontból kifogástalan a helyzet."

"Az egyetlen dolog, ami kissé szomorúvá tesz, hogy nem vezethetek Forma-1-es versenyautót. Egyedül ez az, ami hiányzik"- folytatta a kanadai.

Villeneuve a jövőben szíve szerint nem is beszélne a száguldó cirkuszról: "Az a baj, hogyha a Forma-1 kapcsán kérdeznek, akkor általában egyik-másik csapattal vagy pilótával kapcsolatban kérik ki a véleményemet."

"Én pedig mindig kimondom, amit gondolok, és ezt a legtöbbször úgy értékelik, hogy frusztrált vagyok, és ezért kritizálok mindenkit. Éppen ezért azt gondolom, az lenne a legjobb, ha ilyen témával kapcsolatban meg sem szólalnék többé"- fejezte be Villeneuve.