Új aerodinamikai csomagon dolgozik a Spyker

Vágólapra másolva!
Mike Gasconye, a Spyker technikai vezetője elárulta, csapata egy felfrissített aerodinamikai csomaggal készül a szezon második versenyére, a közel egy hónap múlva megrendezésre kerülő Maláj Nagydíjra.
Vágólapra másolva!

Bár a Ferrari erőforrásokkal futó kiscsapat elsődleges célja, hogy elkerülje az utolsó helyeket a szezonnyitó futamon, Gascoyne szerint az idény során folyamatos fejlődést tudnak elérni, és csökkenthetik a különbséget legközelebbi riválisaikkal szemben. A brit szakember azt is elmondta, legfőbb céljuk a célba érkezés lesz Ausztráliában.

"A hosszú téli tesztidőszak után mindig izgatottan várja az ember a szezon első versenyét" - mondta Gascoyne. "Véleményem szerint a tesztek jól mentek, az autó megbízhatónak bizonyult, nem voltak mechanikai problémáink, a hűtéssel sem volt gond, így optimistán várhatjuk a szezonnyitó futamot."

"Ugyan még mindig a mezőny hátsó régiójában foglalunk helyet, ami a teljesítményünket illeti, úgy vélem, sokat javultunk az elmúlt évhez képest. Malajziába pedig egy átdolgozott aerodinamikai csomaggal érkezünk, így Ausztráliában az lesz a célunk, hogy végigmenjünk, és a lehető legközelebb kerüljünk az előttünk állókhoz."

A Spyker miután a tavalyi év második felében átvette a Midland irányítását, egyetlen pontot sem szerzett 2006-ban, ám a vezetőség bízik benne, hogy Mike Gascoyne érkezésével, és a Ferrari támogatásával előrébb léphetnek.