Ralf: Eszem ágában sincs visszavonulni

Vágólapra másolva!
A még mindig nyeretlen Toyota pilótája, Ralf Schumacher egy újabb nehéz szezon elé néz, hiszen a gárda a téli tesztek során nem villogott. A nyáron már harminckettedik életévébe lépő németet azonban a visszavonulás gondolata egyelőre nem foglalkoztatja.
Vágólapra másolva!

A japánok hiába próbálkoznak már évek óta időt és pénzt nem sajnálva, eddig még nem sikerült versenyképes autót összedobniuk. A jelek szerint a várva várt áttörést nem az idei év fogja meghozni, hiszen a TF107-es kódjelű versenygép a teszteken túl lassúnak bizonyult ahhoz, hogy azzal a két pilóta, Ralf Schumacher és Jarno Trulli felvegye a versenyt a konkurenciával.

Tehát továbbra is úgy tűnik, hogy a hatodik szezonjának nekivágó Toyota még mindig fényévekre van a futamgyőzelemtől.

Az előttünk álló évad végén Ralf Schumacher szerződése lejár a Toyotával. A 31 éves német fejében azonban a visszavonulás gondolata még csak fel sem vetődött: "Szeretem a munkámat, még mindig nagyon élvezem azt, amit csinálok"- hangoztatta a német.

,,A csapatnál is remekül érzem magam, és úgy gondolom, hogy amit csinálok, az jó. A visszavonulás kérdésére pedig térjünk vissza mondjuk hat év múlva."

A 2007-es szezon végén lejáró szerződés meghosszabbítása is korainak tűnik még: "Jelenleg ezzel a kérdéssel sem foglalkozom, hiszen most mindennél fontosabb, hogy az autót a lehető legjobban felkészítsük a rajtra"- fejezte be Schumacher.