Újabb pletykák Schumacher körül

Vágólapra másolva!
Michael Schumacher szerdán ismét feltűnt a Ferrari garázsában a spanyolországi Barcelonában, ahol a csapatok tovább folytatták a felkészülést az idei évre. A hétszeres világbajnok jelenléte ismét pletykák hadát indította útjára.
Vágólapra másolva!

Minden idők legsikeresebb autóversenyzője a tavalyi év végén befejezte versenyzői pályafutását, azonban idén is a Ferrarit szolgálja, mint a csapat tanácsadója.

Bár egyelőre még nem tudni, pontosan mi lesz a német versenyző dolga az idei esztendőben, már most sokan úgy gondolják, hogy Schumacher szép lassan átveszi majd Jean Todttól a csapatvezetői feladatokat, hogy a francia szakember év végi távozása után teljes irányítása alá vonja az olasz gárdát - noha korábban arról volt szó, hogy az idén pihenőre vonult Ross Brawn lesz 2008-tól a csapat vezetője.

"Egy olyan szakember, aki ilyen mélyen beleássa magát a csapat felkészülési munkálataiba, magas beosztást érdemel. Akár a csapat vezetője is lehetne" - mondta egy névtelenségbe burkolózó Ferrari munkatárs, aki szerint Schumacher nem véletlenül vett részt az eddigi összes megbeszélésen.

Mindezek ellenére Schumacher sajtószóvivője, Sabine Kehm a következőket mondta: "Michael tanácsadóként fog tevékenykedni a jövőben, és a háttérben fog dolgozni."

A német versenyző menedzsere, Willi Weber is cáfolta, hogy védence csapatvezetőként folytatná pályafutását a Forma-1-ben. "Ezek csak feltételezések, melyeknek semmi alapjuk nincsen. Michael nem lesz csapatvezető, hiszen ez a poszt már be van töltve a Ferrarinál" - mondta a sztármenedzser a Sport Bildnek adott nyilatkozatában.