Briatore szerint Fisichella felérhet a csúcsra

Vágólapra másolva!
 A Renault ügyvezető igazgatója, Flavio Briatore szerint Giancarlo Fisichella harcba szállhat a bajnoki címért az idei évben, miután az elmúlt két szezonban csúnyán elbukott Fernando Alonsóval szemben.
Vágólapra másolva!

A római születésű versenyző mindössze két alkalommal állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára az elmúlt két évben, miközben csapattársa, Fernando Alonso két bajnoki címet is bezsebelt a Renault színeiben.

Azonban most, hogy kiszabadult Alonso árnyékából, sokan azonnali sikereket várnak Fisichellától. Az optimisták közt van a csapat ügyvezetője, Flavio Briatore is, aki szerint az olasz sofőr akár a bajnoki címért is harcba szállhat 2007-ben.

"Fisichella gyors versenyző és szerintem idén esélye lesz megmutatni valódi tehetségét" - mondta Briator a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában. "Egy olyan autót fogunk a feneke alá tenni, amivel sikereket érhet el. Fernando Alonso kiszállásával még nagyobb a motiváció a csapaton belül. Igen viharos napokat élünk, így egyelőre nem lehet megmondani, mi fog történni, egyben viszont biztosak vagyunk, remek munkát végeztünk a télen."