Vettel vezetheti a harmadik BMW-t Kínában

Vágólapra másolva!
A BMW Sauber istálló a továbbiakban is számít Sebastian Vettelre, aki a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Kínai Nagydíjon is autóba ülhet a pénteki szabadedzéseken. A német versenyző mindenkit elkápráztatott eddigi teljesítményével.
Vágólapra másolva!

Vettel, aki jelenleg az F3 Euroszériában versenyez, a Török Nagydíjon debütált a Forma-1-ben, ahol azonnal lenyűgözte a közönséget, ugyanis ő végzett az élen a pénteki szabadedzéseken. A német tehetség lendülete Monzában sem hagyott alább, ott is megnyerte mindkét tréninget.

Ezen felbuzdulva a német-svájci csapat a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Kínai Nagydíjon is számít Vettel segítségére. A mindössze tizenkilenc esztendős versenyző sűrű hét előtt áll, hiszen a hétvégén még Barcelonában részt vesz egy versenyen, majd azonnal Sanghajba veszi útját, ahonnan ismét visszautazik Európába, hogy rajthoz tudjon állni az F3-as széria utolsóelőtti megmérettetésén.

A BMW azt egyelőre még nem döntötte el, ki lesz a harmadik számú versenyzőjük a Japán-, illetve a Brazil Nagydíjon. A vezetőség korábban elmondta, versenyről versenyre dönt majd a tartalékpilóta kilétéről.