Vágólapra másolva!
Az egykori Forma-1-es pilóta különösen élvezte a Magyar Nagydíjat, a világbajnoki cím megszerzésére pedig Michael Schumachert tartja legesélyesebbnek.
Vágólapra másolva!

"Ha az időjárás eltér a megszokottól, akkor általában nekünk, szurkolóknak fantasztikus élményben van részünk"- kezdte Blundell. "A magyar futam szuper volt, ráadásul Jenson Button is megszerezte első győzelmét. Még nagyon sok ilyet szeretnék látni. Sok ilyen izgalmas versenyt, és még több Button győzelmet."

Blundell szerint a hétvégi Török Nagydíj is hasonló izgalmakat tartogat számunkra, és a Michael Schumacher, Ferrari kettős meg fogja verni Fernando Alonsót és a Renault-t. "Schumacher nagyon csalódott amiatt, hogy a Huingaroringen nem tudott többet profitálni legnagyobb riválisa kieséséből."

A brit úgy véli, hogy ez a csalódottság plusz erőt ad majd a hétszeres világbajnoknak: "Mindketten nagyon rossz eredménnyel zárták az év legizgalmasabb versenyét. Törökországban is kiélezett csatára van kilátás, és úgy gondolom, hogy a Ferrari és a Bridgestone ezúttal is jobb teljesítményre lesz képes, így Michaelnek minden esélye megvan a győzelemre."

Felipe Massára, Schumacher csapattársára Isztambulban is fontos feladat hárul majd, legalább is a 40 éves egykori pilóta ezen a véleményen van: "Massának minden esélye megvolt arra, hogy valami igazán nagyot alkosson a magyar futamon, de a versenyen az autója már nem működött tökéletesen. Viszont a brazil még mindig több segítséget tud nyújtani Michaelnek, mint Giancarlo Fisichella Fernandónak. Ez is egy nagy fegyver a német kezében."