A Honda duója optimistán várja a hétvégét

Vágólapra másolva!
Azt követően, hogy a Honda a Kanadai Nagydíjon sem tudott maradandót alkotni, és pilótái szintén lecsúsztak a pontszerző helyekről, Jenson Button és Rubens Barrichello úgy érzi, Amerikában visszavághat a csapat.
Vágólapra másolva!

A Honda Racing versenyzői az idei évben immáron másodszor nem tudtak pontot szerezni, hiszen míg Barrichello a motorja meghibásodása miatt állt félre a pálya szélén Kanadában, addig Jenson az elmondása szerint kezelhetetlen autóval csak a kilencedik helyig jutott.

A brackley-i bázisú csapat brazil pilótája azonban bízik benne, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő Amerikai Nagydíjon villanthatnak és a tavalyi botrányt követően bizonyítani tudnak a rajongóknak.

"Indianapolis történelmi helyszín, hatalmas múlttal rendelkezik, és általában jó versenyeket szoktak futni rajta, így bízom benne, hogy az idei évben kielégíthetjük mindazok vágyait, akik kilátogatnak a ringre" - mondta Barrichello.

"Montrealban ismételten elbuktunk, így bízom benne, hogy ezen a hétvégén jobbak leszünk majd. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű a dolgunk, mert míg nem tesztelhetünk, nem is tudunk javítani az autón."

Button, aki Kanadában a gyenge tapadásra panaszkodott, elmondta, Indianapolisban egy teljesen más összetételű keveréket fognak használni, mely reményei szerint megoldja a problémákat.

"Teljesen már gumikat használunk majd Amerikában, mint az elmúlt héten Montrealban, így bízom benne, hogy jobbak lehetünk. Továbbá abban is reménykedem, hogy az amerikai rajongóknak idén bizonyítani tudunk" - tette hozzá Button.