Az Abt is felpiszkálta az Audi Q7-et

Vágólapra másolva!
Az Abt Sportsline által felmérgesített Audi Q7 egyedileg tervezett optikai kiegészítőket, és néhány plusz lóerőt kapott.
Vágólapra másolva!

Az Abt Sportsline előszeretettel nyúl bele a német márkájú autók motorterébe, természetesen némileg átalakítva az autók külsejét.

A cég legújabb "áldozata" az Audi Q7, amely az átformálás után az AS7 nevet kapta. A tuning alapjául a 233 lóerős, 3 literes TDI változatot vették, amely a felpiszkálás után 272 lóerős teljesítményt és 577 newtonméter nyomatékot produkál.

Az autó külsejét a karosszérián körbefutó, sárga színű légterelők és küszöbök teszik különlegessé, az Abt által szignált hűtőrács pedig minden kétséget eloszlat az autó hovatartozásával kapcsolatban.

A megjelenést a megrendelő igénye szerint még lehet fokozni a 20, vagy 22 colos alufelni készlettel, a hátsó légterelő szárnnyal, valamint a dupla kipufogó párral.

Az Abt Sportsline körülbelül 25 éve foglalkozik autók átalakításával, az AS7-et a quattro-meghajtás iránti tiszteletadásnak szánta; mi tagadás, az eredmény igencsak látványosra sikerült.