"Büszke vagyok rá, hogy elmúltam negyvenéves"

Vágólapra másolva!
A Playboy júliusi címlapsztárjának, Zoltán Erikának tehették fel az érdeklődők kérdéseiket július 28-án. Az énekesnő - mint a címből is kitűnik - nyíltan és közvetlenül válaszolt a kényesebb kérdésekre is.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGO Zoltán Erika: Mindenkit üdvözlök!

Volt utómunka a képeken, vagy ezek tényleg százszázalékosan azok, amik a negatívon megszülettek? (tulszexi21)

Zoltán Erika: 80%-osak a valósághoz képest. Minden komoly fotózáson van utómunka, és aki esetleg tájékozott Zoltán Erika-ügyben, az tudhatja, illetve tudnia kell, hogy én császárral szültem a kislányomat - annak a helyét pedig ügyesen eltüntettük. :)

Szia, Erika! Kérlek, ne érezd magad megsértve, de az lenne a kérdésem, hogy miért pont most fedted fel a bájaidat, és miért nem előbb, amikor nagyon csinos, kedves, aranyos, fiatal lány voltál? (attiska)

Zoltán Erika: Mert a karrierem kezdetén még nem volt magyar Playboy - ez az egyik alapvető válasz. Illetve most születtek meg azok a feltételek és lehetőségek, többek között a saját formámat is figyelembe véve, hogy alkalmasnak találtam az időpontot a fotózásra. Ráadásul talán furcsa, de én mindig bevallottam a koromat, és most már büszke is vagyok rá, hogy már elmúltam 40 éves.

Ha jól tudom, van egy gyereked. Hány éves? Látta a fotókat? (tulszexi21)

Zoltan Erika: Egy kislányom van, négy és fél éves, természetesen látta a fotókat, sőt előzetesen is kikértem a véleményét, hiszen az egész család állandó Playboy-olvasó, és előle sem dugdossuk az újságot. Igy nem volt újdonság számára az aktfotó látványa. Bár amikor megbeszéltük a fotózást otthon, az első gyereklogikával működő kérdése az volt, hogy én eddig azt tanítottam neki: csak az apa láthat engem meztelenül - akkor ez most hogy van? :-) De úgy gondolom, sikerült neki megmagyarázni, hogy egy fotóanyag, és természetesen színpadon vagy televízióban nem meztelenül jelenek meg ezután.

Mekkora a mellbőséged? (anonymus 12)

Zoltán Erika: Centiben kilencvenes, és egyébként 80B melltartót hordok

Szigetre szoktál járni? Ha igen, idén mire mész ki? (tulszexi21)

Zoltán Erika: Soha nem jártam még a Szigeten, tavaly kaptam egy felkérést, azt hiszem, a Nosztalgia sátorba egy fellépésre, de nem született megegyezés. Talán ha 20 évvel ezelőtt kezdték volna el a fesztivált, akkor még kimentem volna - most bevallom őszintén, nem vonz annyira.