Félelem és rettegés lesz, vigasztalan

Vágólapra másolva!
Az óra ketyeg, egyre gyakrabban válunk meg a még kitartó játékosoktól. Mostantól hetente lesznek párbajok, így ma este is izgulhatunk. Az újabb női összecsapás elé ezúttal is rettegve néznek a résztvevők is.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Marcsi egyszer már megmérkőzött Jennyvel, de hol van az már... A győzelmét már akkor sem tudta mire vélni, és bár esélye most lényegesebb kisebb, ő bizony nagyon aggódik, ezt pedig eléggé hangosan teszi, mint tudjuk.

Anett még inkább reszket, hiszen ő az utolsó lakó, aki még nem is volt párbajon. Katka, aki viszont igen tapasztalt, felkészítőt tartott neki, hogyan néz ki az egész, mi történik, és milyen fordulatok várhatók. Olyan gyors és meglepő az egész, nyugtatták a többiek, hogy nem lesz ideje félni.

Marcsi is így véli, ő saját bevallása szerint az eszét is elveszíti ilyenkor, annyira fél, hogy már nem fél (emlékszünk, így volt az érettségi tételével is, az egyetlennel, amit megtanult, és amikor pont azt kihúzta, nem bírt megszólalni se: hiszen annyira tudta, hogy már nem tudta.)
- Ott fogsz ülni, a szíved a gyomrodban, nem fogsz tudni gondolkodni - nyugtatta párbajtársát.
Az érdi szöszke családias összecsapásra vágyik:
- De ha nagyon ideges leszek, akkor majd nyugtass meg, jó, megígéred?

Ezzel megvoltak, de Anett csak talált magának aggódnivalót:
- Nem is attól fél az ember, hogy kiesik, hanem attól, hogyan lehet visszazökkenni a kinti életbe. Azt szeretném, hogy ne sok különbséggel nyerjen, aki nyer, bármelyikünk is legyen az.