Egy másik dimenzió

Vágólapra másolva!
Mivel az elmúlt egy órában a Villában megközelítőleg annyi minden történt, mint egy borongós őszi napon egy átlagos gyufásdobozban, volt időnk eltűnődni azon, hogy mi lenne, ha... azok estek volna ki, akik bent vannak és azok laknák az objektumot, akik már kipottyantak. Furcsa és bizarr lenne, mint a Dolly Roll a Rolling Stones előzenekaraként.
Vágólapra másolva!

A párhuzamos valóságban vidáman múlatják az időt a szanaszét heverő lakók. A kigyúrt kidobó, Segal, a szaunában magyaráz épp a morózusan, mogorván bólogató Indiánnak: - Öööööö... ez nem a szeretet háza. Egyet tudnod kell! Most, izé, figyeljé' má' rám! Olyan kemény tudok lenni, ha kell, mint a hevimetál! - szónokol a kopasz miskolci, erre az izzadó Indán csak ennyit mond: - Öcsém! Ez a rákkenroll élet, érted? A csajok, a bulik! Szerinted?!?

Forrás: RTLKLUB

A nappaliban Jenny és Pandora tartózkodnak. Előbbi a cigielvonás miatt búslakodik, utóbbi pedig Tommy távolléte miatt kesereg. - Jenny, nem tetszik ahogy mész, ahogy jössz, nem tetszik nekem a hajad, a stílusod és az sem tetszik, ahogy beszélsz! - néz vádlón az aktmodell a győri kislányra, aki riadtan pillant a szókimondó (így néha sebző) Pandorára. A szponzorok által bejuttatott szőke fodrászlány kényszervigyorral áttipeg a fürdőszobába, hogy beállítsa haját, Pandi meg a nappali egyik tükre elé áll, hogy gyakorolja igéző, csábító pillantásait.

Forrás: RTLKLUB

A legnagyobb élet kétségkívül a kertben zajlik, a cigiző Szilvi kiabál épp a szintén dohányzó Frenkivel. - Elegem van már belőled, te jellemgyenge senki! Egy rossz kutya vagy! K.rvára nem bírom ki, hogy ne mondjam ki a frankót! - rikoltozza a volt táncosnő, miközben Frenki csak dermedten fújja a füstöt és erőtlenül próbál védekezni: - Na de manócska! Te is tudod, ha én nem vagyok, akkor te sem jutsz be a Való Világba... - motyogja halkan a fuvaros, de Szilvi csak újabb szitokáradatot zúdít rá.