Megérdemelt büntetés

Vágólapra másolva!
Az eddigi legkomolyabb kollektív büntetést kapták a lakók, de nem az alpári stílusért. Nyugtatónak jó lesz ez is, bár van, akinek erre már nincs szüksége.
Vágólapra másolva!

A lakók, mielőtt Kokó megérkezett, külső zörejekre lettek figyelmesek, némi füttyögésre, amire úgy vélték, illik válaszolni. Ekkor kaptak egy figyelmeztetést, majd erre fittyet hányva, Tommyboy szülinapi jókívánságot üzent édesanyjának a falakon túlra, a többiek pedig szintén füttyögtek még egy sort.

Forrás: RTLKLUB

Fotók a sztárboxról: klikk a képre!

Hamarosan megérkezett a büntetés is. Mivel a külvilággal kapcsolatba lépés szándéka a főbenjáró bűnök közé tartozik, ezért egy hétig ki lesz kapcsolva a melegvíz, a jacuzzi, a szolárium és a szauna.

Forrás: RTLKLUB

A renitensek ismét lazán vették tudomásul a büntit, csak viccelődtek, miért nem kapcsolták ki a baglyokat (gy.k.: a kamerákat) egy hétre inkább. Indián kijelentette, ő nem fog fürödni egyáltalán, erre kiderült, a lakók igencsak jól ismerik a házirendet, mely szerint márpedig tisztálkodni kötelező.

A fentiek alapján elmondható, hogy - bár lakóink még mindig alszanak - a ma reggel biztosan nem lesz zökkenőmentes a csapatnak...