Segal a vérszagra indult be

Vágólapra másolva!
A miskolci már a meccs előtt is dühödten fújtatott, úgy szuszogott, mint Darth Vader egy náthás, novemberi napon. A csatorna megtett mindent, hogy kettejük párharcát a Jó és a Rossz közti állandó küzdelem egyik manifesztációjaként értelmezze a nép. Még Zalatnay Cini és Bíró Ica is ott szorongott a lelátón: a Metál Lady valószínűleg a jóképűnek mondott Szabinak drukkolt, de ezt pironkodva eltitkolta.
Vágólapra másolva!

A Szépfiú a Szörnyeteg ellen lépett ringbe, de csak a szavazók 28 százaléka vélte őt esélyesnek - úgyis, hogy a VV1 győztese egy hétre bevonult a tatai edzőtáborba (még mobilját is kikapcsolta! - őrület) és úgy készült fel, mint Ivan Drago a Rocky harmadik részében. Segal pont ellenkezőleg, a látott képek alapján ő nem modern, csillogó edzőteremben alapozott, teljesítményét nem mérték gépek, ő egy koszos, lerobbant, pókhálókkal átszőtt pincében gondozta izmait. Legalábbis a kisfilm ezt mutatta és nyilván így is történt...

Forrás: [origo]

Ütős képek!

- Ez nem a Való Világ! Itt én fogok nyerni! Mindenki, aki elém áll, megérdemli a verést. Szét fogom csapni a fejét. Mindenféleképpen! - hörögte álkeményen Segal némi gondolkodás után, miközben Szabi a pszichés felkészítésről papolt, jófiús, elnéző mosollyal szövegelt a taktikai elemekről. Míg a békési tesitanár fejben akart nyerni, Segal fejre akart ütni: és ez volt a markáns differencia. - Százhúsz százalékosan készen állok. Segal üti majd a levegőt, én meg őt! - replikázott Szabi, ám prognózisa nem jött be. Olyan jós, mint amilyen hegymászó.

Az első két menetben még a VV1 győztese, a lányok kedvence meglepően jól bírta a nála egy fejjel alacsonyabb, borsodi vállalkozó rohamait, de a komoly kickbox-tapasztalattal és thaibox-múlttal rendelkező Segal erőltette a belharcot. Jobb felütésekkel operált, miközben Szabi (kinek fél méterrel hosszabbak a kezei) ritkán talált be, túl közel engedte szívós, harcos kopaszt. Segal pontozással nyert, mivel a végét is jobban bírta. Pofonok puffantak, ütések záporoztak - talán ez volt az ötből a legnívósabb meccs.

- Ha szükség lesz rá, megyünk! - morogta Segal sötét arccal, mikor arról faggatták, hogy visszamegy-e kidobóembernek egy miskolci szórakozóhely elé. A meccs bebizonyította, hogy Segalt valóban az utca edzette (gongszó utáni - kissé alattomos - ütések, fair play teljes hiánya) ugyanakkor Szabi talán túl sokat okoskodott, az élesben menő edzések helyett. Cikkíró mindenesetre nem szívesen részegedne le egy olyan kaszinóban, ahol Segal a biztonsági ember...