Ágica újabb sikere

Vágólapra másolva!
A lakók népszerűsége könnyen lemérhető egy-egy internetes szavazással, de az adott szereplőről szóló topikok száma is információval bír. Könnyen lehet, hogy Ágica vígan elsétál a Fináléig és ott már tényleg minden megtörténhet.
Vágólapra másolva!

Ágica komoly fölénnyel, 39 százalékkal vezeti a jelenleg futó "ki a legszexibb lány a Villában?"-szavazást, ami arra enged következtetni, hogy a honlapot látogató férfiak nem bánnák, ha még nézhetnék őt pár hónapig. A diósgyőri lányka nem csak ezen a fronton teljesít szépen: övé a legforgalmasabb, leggyakrabban frissülő rajongói topik is a neten.

Forrás: RTLKLUB

A topikok és a hozzászólások száma nem feltétlenül jelenti azt, hogy a címben szereplő játékos valóban rokonszenves is, mindenesetre az már nem rossz, ha foglalkoznak vele. Sokkal hervasztóbb és szomorkásabb az, ha valakiről egyáltalán nincs topik, vagy csak minimális mennyiségű hozzászólás van benne: jobb negatív karakternek, rossz figurának lenni, mint semmilyen, érdektelen szereplőnek. Segal és Pandora nyilvánvalóan Jockey Ewingként és Darth Vaderként estek ki, de ők legalább csinálták a műsort, körülöttük mindig történt valami és róluk beszéltek az emberek a villamoson, a kocsmákban és a fodrásznál.

Leglátogatottabb szereplői topikok:

1. Ágica klubja, 23 144
2. Te mit csinálnál Pandorával? 8 996
3. Szilvi anti fan club 3 005
4. Leo, az imádnivaló 1828
5. Anett fan club 376
6. Katka, a sumák 100

Tommyboy hívei mindössze 28 alkalommal adtak életjeleket magukról, a Szilvi fan Clubban csak 52 bejegyzés található. Jenny Club csupán 25 bejegyzést regisztrált, Marcsiról mindössze 9 észrevétel futott be egyik topikjában (a másik 25 írást tartalmaz). Igen szánalmas a Milo-hívek tétova próbálkozása: a kissé lecsúszott topikba csak két bejegyzés került. A legtöbb topik Pandoráról szólt - ezek száma vélhetően már nemigen növekszik.