Anett: nem hiányzik a szex

Vágólapra másolva!
A dekoratív szőke elárulja, hogy szexuális étvágya jelenleg minimális szinten mozog. Baljós prognózis a Leo-Ágica kapcsolat jövőtlenségéről, érdekes elemzés Milo taktikai szerelméről és bús emlékezés a kínzó múltra.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Idő kellett, hogy elfogadjanak. Amikor bejöttem, elég sokan voltak ellenem. Eleinte negatívan álltak hozzám, nehéz volt így barátkozni. Eddig nem nagyon beszélgettem senkivel. Marcsival és Ágival már jól elvagyunk. Van közös témánk, mindketten területi képviselők vagyunk. Beszélgetünk az autókról és a barátnőinkről. Nem vagyok eltévedős, mindig célba érek.

Forrás: RTLKLUB

A szex annyira nem hiányzik. Eddig sem volt barátom már jó ideje. Most szedem a fogamzásgátlót és amikor szedem, akkor a szexuális vágy nem jön ki rajtam. Ha barátom van, nem is szedem. Rendbe hozza az ember bőrét és mindig időben megjön.

Forrás: RTLKLUB

Milónak szerintem nagy rajongótábora van kint tizennégy-húsz éves lányokból és miattuk nem közeledik jobban Marcsihoz. Ágica-Leo kapcsolatból nem lesz semmi. Távolodnak egymástól. A meglévő pár? Szilvi és Frenki nincsenek túl jóban, ahogy kimennek, meg fog szakadni a kapcsolatuk.

Forrás: RTLKLUB

Nehéz lesz kint eldönteni, ha egy pasi közeledik, hogy ki mit akar. Nem bízom az emberekben. A Villában igen, de a fiú-lány kapcsolatban nehezen tudok megbízni. Volt egy négy évig tartó kapcsolatom és nagy csalódás ért. Ezért van, hogy nehezen leszek szerelmes.

Pandora nincs velünk, érzem a változást. Nem voltunk sem jóban, sem rosszban, de gyakran zavart a jelenléte. Szerintem felszabadultabb lett a légkör. Ezzel nem csak én vagyok így, hanem mindenki.