Ágica nem érti

Vágólapra másolva!
Az anyakirálynő maradéktalanul csak katonáival kommunikálhat, ami komoly gondot okoz érzelmi életében. A VillaNapló sorait próbálja értelmezni Tommyboy segítségével.
Vágólapra másolva!

Ágica Leo tegnapi bejegyzését olvasgatja, de minden mondatnál megakad, a semmibe réved, majd kijelenti, hogy nem érti. "Lehet, hogy mégiscsak fontos vagyok valakinek itt bent a Villában?" - néz katonájára kérdően, aki megerősíti, bár belátja, hogy Leo sorai a VillaNaplóban igencsak kétértelműek.

Forrás: RTLKLUB

Ágica kicsit megijedt és nagyon elgondolkozott. Tommyboy pedig folytatta: "Próbáld meg és higgyél neki! Van egy joghurt, ha nem bontod fel és nem kóstolod meg, soha nem tudod meg, hogy finom-e." Ágica veszi a lapot és sokatmondó pillantásokat vet Leo felé.

Forrás: RTLKLUB

Az anyakirálynő gyorsan visszazökken a szerepébe és bejelenti: vacsora után olyan program várható, amelyet mindenki élvezni fog. A kommunikációhiányban szenvedő uralkodónak az utóbbi órákban komoly lelkiismeret furdalása van, amiért Milót és Leót büntetésképpen a Riportszobába száműzte. A büntetés oka most is a tiltott kommunikáció volt, a dolgozó hangyák ugyanis továbbra sem szólhatnak a királynőhöz.