Lesújtó hírek

Vágólapra másolva!
Ma sem maradt ki a Blikk. Szilviről még mindig nem szálltak le a nézők, de a szőkeség ma sem hallgatta végig Csaba akadozó olvasását. 
Vágólapra másolva!

Pandorának érkezett az első sms, ami némiképp javíthatott volna a lány tegnapi rossz emlékein: "Pandi! Ne foglalkozz senkivel, és semmivel! Te nagyon király csajszi vagy, nagy lelkivilággal!"

Forrás: RTLKLUB

A modell örült a bíztatásnak, de mindjárt a következő üzenettől összeráncolta a homlokát. Az ugyanis így szólt: "Pandora! Másnak ugyanannyi joga van ölelgetni Tommyboy-t, mint neked! Ő nem a tied!"

Frenkit megint sokan buzdították arra, hogy cserélje le barátnőjét: "Szilvinek mocskos a szája és a viselkedése! Frenki sokkal különb nőt érdemel. Szebbet, jobbat". Volt egy néző, aki igen egyszerű mondatban fejezte ki véleményét: "Anett fúj, Segal fúj, Katka király".

Több sem kellett a nagydarab Villalakónak, innentől minden negatív sms-re hangosan kiabálta: "fúj,fúj,fúúúúúj," Ágica megkapta, amit már régóta szeretett volna, írt neki egy ismerőse: "Ágica, jól csinálod, büszkék vagyunk rád. Utólag is boldog névnapot kívánunk. Ne cigizz annyit. Puszillak: Fagyiszelet és fia". Az okos üzletasszony megköszönte a kedves írást, de azért hozzátette, hogy egyáltalán nem cigizik sokat.

Volt egy rajongó, aki arra kérte Leót, hogy küldjön neki egy puszit. Nos kedves néző, ha lemaradtál volna, mi megörökítettük neked. Íme.

Forrás: RTLKLUB

Leo képei


Szilvit, Katkát és Marcsit, van aki sz.rkeverőnek tartja, viszont Milót szinte mindenki imádja. Valakinek feltűnt, hogy mostanában sok a könny a Villában, ezért megkérdezte: "A VV3 a sírás-show? Mert úgy néz ki". Szilvi a végén Ágicát faggatta, hogy durvákat kapott-e, de a barátnő megnyugtatta, hogy: "Á dehogy." Az első felolvasás után, ahogy mindig, kézről kézre járt a papíros.

Az újság címlapjáról értesültek a lakók Fehér Miklós haláláról, ami szemmel láthatóan sokkal jobban megviselte őket, mint a beérkezett sms-ek. Különösen Leo és Ágica borult ki. Ők hosszan beszélgettek a lesújtó hírről. Ágicának eszébe jutottak a focista barátai, és aggódni kezdett ismerőseiért. Leo pedig elmondta, hogy személyesen ismerte a sportolót, közben fel alá járkált, és képtelen volt megnyugodni.

A diplomás üzletvezető úgy érezte, muszáj valahogy kifejezni részvétüket, és kitalálta, hogy az általuk készített labdájukat mindenki írja alá, és ajánlják fel a családnak. Ebben megegyeztek a többiekkel, hiszen a tragédia mindenkit megrázott.