Sötétek a riportszobában

Vágólapra másolva!
Mivel a pokolba vezető út, jó szándékkal van kikövezve, elérkezett az idő, hogy a sötét oldal tagjai könnyítsenek lelkükön.  
Vágólapra másolva!

Segal utasítására, egyenként bevonultak a riportszobába, és elmondták, hogy eddig kit bántottak meg a Villában leginkább. Ha részletesen beszámoltak a dologról, minden csapattag, szívből elnézést kért a megbántott lakótárstól, a kamerán keresztül.

Forrás: RTLKLUB

Indián kezdte a gyónást. Úgy érezte, hogy múlt hét pénteken összezörrent Marcsival, aminek a végén megsértette a lányt, ezt most nagyon sajnálta. Milo úgy gondolta, hogy senkivel nem vitázott még. Legnagyobb bűne, hogy a szumó birkózásnál Katka körme letört az ő hibájából, így bocsánatáért esedezett.

Marcsi egy régebbi történetet hozott fel, miszerint tudta, hogy Ágica és Leo gyakorlatilag egy pár, ő mégis rámászott Leóra a jakuzziban. Na nem a fiút sajnálta a történtekért.

Forrás: RTLKLUB

Egy nehéz nap

Frenki megtette azt, amit eddig soha. Az ominózus kedvességi tesztben nem kedvesét jelölte meg a "legkedvesebbnek", ami tüskét hagyhatott párja szívében. Már szánta bánta a dolgot.

Anett, Csabát sajnálta, mivel nem viszonozza az ifjú lovász érzéseit. Pandora a két nappal ezelőtti szócsatáért Segal feloldozását kérte. A bandavezér maradt utoljára, aki Bogáncs kutyától kért bocsánatot, amiért már jó ideje nem vitte ki sétálni.