Angyali tejbemanna és pokoli kanászlé

Vágólapra másolva!
A jók és a rosszak szokás szerint külön étrenden vannak. Tommyboy és csapata tejbegrízt, Segalék marhabelsőségből készült levest ehetnek ma ebédre.
Vágólapra másolva!

Az "Ők" csapatából minden lány - Jenny, Ágica, Katka és Szilvi - is a konyhában lábatlankodik, hogy elkészítse az angyali tejbemannát, vagyis a tejbegrízt. Az "Azok" közül Anett egyedül vállalkozott a főzésre, pedig egyáltalán nincs könnyű dolga: marhabelsőségből, krumpliból, paprikából, paradicsomból és tésztából kell tartalmas levest főznie. A szabályok szerint a két csapat csak egy időben ülhet le az asztalhoz, és mindegyik csapattag csak a saját ételét fogyaszthatja. Az angyali tejbemanna kísérő itala vaníliás tej, a sötét oldal képviselőinek pedig kötelező gyógyvizet kortyolni a pokoli kanászlé mellé.

Forrás: RTLKLUB

A rettentő ebéd képei

Jenny időközben feladja a konyhai próbálkozásokat, és visszatér a helyére, a fürdőszobába. A Villa fodrásza ma Leo haját szőkíti ki, azután Frenki és Szilvi frizuráját igazítja meg. A tizennegyedik lakó ma sem pihen, de Segal és Indián mindent megtesz, hogy a semmittevési együttható most se csökkenjen drasztikusan a Villában. Szilvi kivételesen Tommyboyjal lelkizik Frenkihez fűződő kapcsolatáról.

Forrás: RTLKLUB

Az emlegetett Frenki és Pandora különleges feladatot kapott mára: a Villa többi lakójával szövetkezve véget kell vetniük Segal közönséges viselkedésének, káromkodásának. A feladat teljesítéséhez minden eszköz megengedett, akár ki is közösíthetik a miskolci fenegyereket. Pandora és Frenki gyorsan be is avatja a többieket, de a tekintélyelvű lakók - élükön Segal két haverjával - semmit nem tesznek az ügy érdekében.