Az első kitaszított

Vágólapra másolva!
Az első kiválasztott helyzete nem éppen reménytelen: akár meg is nyerheti a sorozatot. Így tett Szabolcs, a VV1 első kiválasztottja és Laci, a második széria első kiesőjelöltje is.
Vágólapra másolva!

A nagyhangú matrózban a hamar meglátták a potenciális ellenfelet a VV2 szereplői, így különösebb hezitálás nélkül Lacit jelölték első kiesőnek. A taktika látványos kudarcot hozott, egyértelmű csődöt mondott: a merész tengerész ellenfelei számára az volt az első párbaj, mint Trafalgar a spanyol flottának. Akárcsak a visszahúzódóbb, csendesebb Szabolcs, az exhibicionista, nótás kedvű Laci is több alkalommal lett kiválasztott, ám rendre megerősödve tért vissza a Villába. Nevük és arcuk egyre ismertebb lett és egójuk sem csökkent a diadalok után.

Forrás: RTLKLUB

Az első sorozatban - rögvest az elején - a későbbi győztes ellen szavazott Ági (nehéz vele, Szabolcs figyelmetlen és furcsán viselkedik), Oki (segít a srác, de mindig rosszul sül el), Niki (eszemre hallgatok, ezért a "legkevésbé csapatjátékosra" Szabolcsra szavazok), majd Lorenzo csatlakozott az előtte szólóhoz, Nóri pedig megerősítette a döntést. Mindannyian Szabolcsra szavaztak, mondván, az ő élete talán más irányba indul el. Szabi élete valóban más irányt vett: vadonatúj Audijának slusszkulcsával farzsebében és 12 millióval a szatyorban, beköltözött a nyereménylakásba.

Ma este akár a látványosan szenvedő, néha felsőbbrendűként vergődő Leo is lehet kiválasztott, könnyen összeszedhet három-négy jelet - ami elég is lehet a párbajra. A netes közvélemény-kutatásunk végeredményére gondolva viszont nem kockáztatunk, ha kijelentjük, hogy inkább az esetleges ellenfele fog megizzadni a stúdióban, Buci rafinált, frappáns kérdéseit hallva.