Frenkinek kevés a szex

Vágólapra másolva!
A lakók gyakran töltik az estéiket a szaunában. Itt általában nagyon komoly témák követik egymást, és a szex is mindig szóba kerül. 
Vágólapra másolva!

Szokásos esti program a szauna. Segal, és elmaradhatatlan társa, Indián ülnek be először, majd csatlakozik Anett, Katka és Frenki. Egyszer csak berohan Szilvi, és megkérdezi Frenkit: "Megmasszírozhat a Csaba?" Párja azt válaszolja igen, mire a szőkeség sugárzó arccal rohan vissza a hálóba.

Forrás: RTLKLUB

Frenki az orra alatt dünnyög: "Ebből most már rendszer lesz?" Igaz, hogy már az érintett nem hallja, de még utána kiabál: " De csak farmerban." Látszik, hogy tényleg bosszantja a dolog, de barátai hamar elterelik a figyelmét.

Marcsiról kezdenek beszélgetni, és a mindig okos Segal, most is megmondja a frankó igazságot: "Itt minden lány színészkedik, egyedül ő nem". Frenki szerint ez a naivitásából adódik. Mivel nagyjából egyetértenek, a téma lezártnak tekinthető, és jöhet a következő.

Forrás: RTLKLUB

Fürdőzés mínuszban

Talán a fürdőruhás lányok miatt, de itt mindig szóba kerül a szex. Szilvi párja, egy statisztikai felmérést idéz, mely szerint egy férfi egy évben 152-szer szeretkezik, majd azonnal megtoldja a következővel: "Sz.r a statisztika, én napi hármat is bevállalnék". Segal meglepő módon mérsékeltebb: "Kettő elég, egy este, egy reggel, de ha este megvan a kettő, akkor a reggelt el lehet napolni."


Majd szembe néznek a keserű igazsággal: Ha rossz is az a statisztika, még ahhoz képest is lesz mit bepótolni kint.