Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kéne egy kis biztatás

Vágólapra másolva!
Marcsi kapja a legtöbb kedves üzenetet kintről, ez erőt adhat neki, míg a nagy többséget általában csak kritizálják. 
Vágólapra másolva!

A délutáni órákat a lakók egyik fele, a nappali díványán tölti, de van olyan is, aki éppen szolizik, vagy szépségét ápolja. Katka, Marcsi, Ágica és Milo a teraszon ücsörögnek, és cigiznek.

Forrás: RTLKLUB

A lakók saját fotói

A lányok megállapítják, hogy Ágica egy szép nő, mire az üzletasszony felhördül: "Jaj, hagyjál már, én nem vagyok szép. Van aki helyes, meg van aki szép" Az nem derül ki, hogy ő melyik kategóriába sorolja magát, mert Marcsi folytatja az udvarlást: "Hát épp ez az. Te szép vagy."

Milo nem foglal állást a kérdésben, viszont jelzi csinos lakótársainak, hogy ma, bizony érkezik majd Blikk. Egybehangzó "Aaah" következik, majd Katka megjegyzi: "Kíváncsi vagyok, milyen "kedves" üzeneteket kapok".

Ágica is nyafog egy kicsit: "Én úgy szeretném, ha már egy kicsit jó lenne nekem. Azok is írjanak, akik szeretnek, ne csak mindig azok, akik utálnak." A borsodi lány szerint, az emberek fel sem tudják fogni, hogy nekik milyen nehéz ott bent.

Forrás: RTLKLUB

Erre Milo is kifejezi egyetértését. Ő már csak tudja, hiszen látta kintről is, és most már bent él egy ideje. Végül, bevallják Marcsinak, hogy kicsit irigyek rá, mert ő nagyon sok kedves sms-t kap, és neki, szinte mindennap írnak az ismerősei.

Szomorúan állapítják meg, hogy mindenkinek jól esne egy kis biztatás az otthoniaktól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről