Fortyog a Villa

Vágólapra másolva!
Jenny beköltözése csak ideig-óráig kavarta fel a lakók életét. Váltottak vele néhány szót, körbekísérték, de mindenki hamar visszatért saját problémájához.
Vágólapra másolva!

Jenny boldogan tette meg első lépéseit a Villában, megilletődve ácsorgott a nappaliban, majd leült a kanapéra, és jó sokáig ott is maradt egyhelyben. Mindig volt valaki, aki szóval tartotta, de a Villa egyéb zugaiban minden ugyanott folytatódott, ahol a beszavazó show előtt megállt.

Két lakó is megpróbálta feltárni szívét-lelkét az imádott nőnek: Csaba Anettnél, Leo Ágicánál mondott csődöt. Anett meglepetéssel fogadta Csaba kirohanását, és kerekperec megmondta neki, hogy csak barátságra számíthat. Zavartan nevetgélt, és összevissza beszélt, ami Csabát csak még jobban összezavarta. A fiú később a lányoknak elárulta, ő mindent megpróbált, de nem ment.

Forrás: RTLKLUB

Leo azt gondolta, Ágica talán meglágyul a névnapi meglepetés miatt, de tévedett. A miskolci lány összeomlott, az ágyán fekve, kedvetlenül nézett maga elé. Ekkor lépett közbe Szilvi, aki rendesen kiosztotta nála három évvel idősebb, ám szerinte éretlenebb lakótársát. "Ez a Leo szeret téged, ne félj! Legalább hallgasd meg egyszer úgy, hogy nem vágsz bele! Utána még mindig eldöntheted, mi legyen!" - kezdte, és nem hagyta abba egyhamar, de Ágica csak egykedvűen nézett maga elé: "Nem megy, értsd meg!" - mondta néha, de Szilvi folytatta. Elmondta, hogy Ágica nem zárkózhat ennyire be múltbéli szenvedései miatt, és legalább pár jó hónapot együtt tölthetne ezzel a fiúval, aki teljesen odavan érte. Ágica hümmögött, sírásra is állt a szája, de Szilvi ekkor remek pedagógia érzékkel a lány értékeit emelte ki, puszit adott neki névnapja alkalmából, és hangsúlyozta, mennyire szereti lakótársát.