Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kényszerpihenő a kertben

Vágólapra másolva!
A lakóknak egy órakor kényszerpihenőre kellett vonulni a kertbe. A levegőzés lábtenisszel, boxleckékkel és némi beszélgetéssel telt. A legaktívabb résztvevőnek Ágica és Pandora bizonyult.
Vágólapra másolva!

A villalakóknak pontban egykor ki kellett vonulniuk a kertbe egy kis levegőzésre. Segal és Tommyboy kelletlenül boxolni kezdett, a lányok a sapkáikat igazgatták, láthatóan hirtelen nem sok mindent tudtak kezdeni a helyzettel, így, hogy kimozdították őket a megszokott kellékek közül. Szilvi és Ági cigarettával kompenzálta a friss levegőt, Segal pedig rögtönzött boxleckéket adott Pandorának: jobbegyenes, balegyenes, lefejelés, ide-oda rúgás sűrű káromkodások közepette. A szenvedő alany egy embernagyságú színes lufifüzér volt.

Forrás: RTLKLUB

A mókának hamar vége szakadt, de a lányok nem tudták feledni a lufit. Szilvi, Ágica és Frenki is beszállt a játékba, amely leginkább a lábtengóra emlékeztetett. "Kedves nézőink, a Vasas színeit képviselő Pandora elindítja a labdát, a diósgyőri játékos átveszi" - közvetítette Ágica az eseményeket.

Tommyboy és Segal a kondigépek környékén lődörgött, de egyikőjük sem élt a sportolási lehetőségekkel. A legnagyobb hangja természetesen most is Áginak volt, a másik két lány halk hümmögéssel, röhögcséléssel járult hozzá a társalgáshoz. Kivételesen Segal is lecsendesedett, csak akkor kezdett újra dörmögni, amikor a játékosok mellé telepedtek a teraszra. A beszélgetés a raktárban talált italkészletről folyt: kiderült, Segal nincs hozzá szokva a csökkentett mennyiséghez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről