Egy játékos delfin úszott a fürdőzők közé egy angol város kikötőjében - videó

delfin játék fürdőzők Hayle
Vágólapra másolva!
Egy játékos delfin úszott a fürdőzők közé egy angol város kikötőjében. Az állat mintha játszani akart volna az emberekkel, akik nagyon örültek a váratlan látogatónak.
Vágólapra másolva!

Egy barátságos delfin úszott be a fürdőzök közé vasárnap az angliai Hayle kikötőjében. Az állat egyáltalán nem volt zavarban:

mindössze néhány centire az emberektől ugrándozott a vízben, integetett nekik és le is fröcskölte őket, mintha játszani akarna

- írja a Daily Star. Az esetet többen is rögzítették, a felvételen hallható, ahogy a fürdőzök nevetve és sikongatva élvezik a delfin trükkjeit.

– A gyerekek gyakran ugrálnak a mólóról a vízbe, delfint azonban még soha nem láttunk itt korábban. Egyszerűen hihetetlen volt – mondta egy helyi hírportálnak az egyik felvételt készítő nő, akinek az unokaöccse és az unokahúga éppen a vízben voltak a delfin látogatásakor.

A szemtanúk azt is elmondták, hogy

az állat közeledett a vízben lévő emberekhez, mintha szórakozást keresne és később többször is visszatért.

Bár ez a példány láthatóan teljesen ártalmatlan volt, az állatvédők arra hívták fel a figyelmet, hogy ha delfinnel, vagy más tengeri élőlénnyel találkozunk a vízben, akkor inkább ne közelítsük meg.