Hat utazási iroda szállíthatja a kormányhivatalnokokat

Vágólapra másolva!
A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság hat utazási irodával köt keretszerződést, amelyek nemzetközi utazás-szervezést végezhetnek a kormányhivatalok és egyéb szervezetek számára - a központosított közbeszerzés eredménye a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Vágólapra másolva!

Az eljárás lényege, hogy egy kormányrendeletben felsorolt mintegy ezer szervezet mint egy katalógusból, választhatnak a korábban közbeszerzésen kiválasztott ajánlatok közül. Az egyes intézményeknek tehát nem kell külön közbeszerzési eljárást lefolytatniuk ahhoz, hogy igénybe vegyék valamely iroda szolgáltatásait a külföldi utazásokhoz.

A hat nyertes között van a Chemol Travel Utazási Iroda Kft., a CWT Utazási Iroda Magyarországi Fióktelepe, a Hogg Robinson Magyarország Üzleti Utaztatás Kft., a Malév Air Tours Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft., az OTP Travel Kft. és a VISTA Utazási Irodák Kft.

A nyertesektől szerezhetik be a kormányhivatalok és egyéb szervezetek az utazási szolgáltatásaikat, nettó 2,5 milliárd forint keretösszeg erejéig.