Vágólapra másolva!
Ha nagyon nem bírja már a hideget és a lehető legrövidebb úton napsütést és meleget akar és még milliókat sem szeretne költeni, akkor görgessen lejjebb és nézze meg mit kínálnak az utazási irodák a lehető legrövidebb időn belül.
Vágólapra másolva!

Az előrejelzések szerint még hosszú ideig tart a hideg tél, ezért ha a lehető legrövidebb időn belül melegebb égtájakon szeretnénk lenni, nem kell mást tennünk, mint böngészni az utazási irodák last minute ajánlatait. A néhány napon, legfeljebb egy héten belüli indulásokhoz természetesen kell némi rugalmasság, de a gyorsaságért cserébe az árak is jóval kedvezőbbek.

Forrás: [origo]
Sousse tengerpartja

Amennyiben a gyorsaság mellett szempont a lehető legalacsonyabb ár is, akkor valami közeli helyet kell keresnünk, a Seychelles-szigetek, vagy Mauritius nem jöhet szóba. Az irodák ajánlatait böngészve nagyjából négy-öt hely közül érdemes választani. Ezek közül az egyik Tunézia lehet, ahová a Hurrá-Nyaralunk oldalán már 28 900 forintos alapáron foglalhatunk egy kéthetes utazást. Ehhez viszont gyorsan kell döntenünk, ugyanis az út február 5-én, pénteken indul. Ezért az összegért egy hetet tölthetünk el egy háromcsillagos tengerparti szállodában Sousse-ban és a félpanziós ellátás is benne van az árban. A repülőtéri illetékért, a biztosítási díjakért és a fakultatív programokért külön kell fizetni.

Forrás: [origo]
Hurghada

Ugyancsak a Hurrá-Nyaralunknál találtunk egy egyhetes üdülést az egyiptomi Hurghadában, szintén pénteki indulással. Az út alapára 68 900 forint, ha egy héttel később indulunk, akkor kétezer forinttal olcsóbb. Az alapárba a háromcsillagos szállodai elhelyezés, a repülőjegy és az all inclusive ellátás tartozik bele, a különböző illetékekért, a vízumért és a biztosításért viszont itt is külön kell fizetni. Az utazások egyhetes időtartamúak, de lehetőség van 10, vagy 12 napra is foglalni, értelemszerűen magasabb összegért.

A télből-nyárba nyaralóhelyek közül az elérhető kategóriába tartozik Kanári-szigetek, igaz ugyan, hogy a legolcsóbb megoldás itt már 100 ezer forint fölött van. A repülős utazásért 109 ezer forintot kell fizetni egy hetes időtartamra. A háromcsillagos szállodában félpanziós ellátást kapunk.


Zöld-foki szigetek

Ha még ezen a héten szeretnénk elutazni, a Budavártours oldalán foglalhatunk nyaralást Sal szigetére, amely a Zöld-foki szigetek része. A szombaton induló turnus akciós alapára 116 900 forint, ezen felül a repülőtéri illeték 45 900 forintba kerül, a kötelező útlemondási biztosítás 1170 forintba, a foglalási díj pedig 500 forintba kerül személyenként. A négycsillagos szálláshoz csupán reggelit biztosítanak, így a további étkezésekre külön kell áldozni.

Forrás: Wikipedia
Antalya

Kánikula ugyan nem, de kellemes tavaszi időjárás fogad minket februárban is Törökország déli részén. Az Antalyához közeli Belek üdülőhelyen 92 900 forintos alapáron tölthetünk el egy hetet az ötcsillagos Belek Beach resortban. Az alapárhoz 20 ezer forintos repülőtéri illeték és a foglalási díj adódik csupán. Az alapellátásba a félpanzió tartozik, de személyenként 30 ezer forintért all inclusive ellátást is rendelhetünk. Az alapárban nincs utas- és poggyászbiztosítás, ezért ezt külön kell megkötnünk.