Szerdán káosz várható Ferihegyen

Vágólapra másolva!
A Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) és a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) 2008. december 10-én, szerda reggel 6 órától általános és határozatlan idejű sztrájkot hirdet Ferihegyen - derül ki a Budapest Airport közleményéből.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a munkabeszüntetéshez mely területek és hány dolgozó csatlakozik, de a Repülőtéri Üzemanyagkiszolgálási Kft. Vélhetően igen, így a Budapest Airport azt tanácsolta a légitársaságoknak, hogy a szükséges üzemanyagot más repülőtéren vegyék magukhoz.

A munkabeszüntetés alatt járatok késésére, bizonyos járatok törlésére lehet számítani. A BA arra kéri az utasokat, hogy a járatokat érintő bővebb információért forduljanak a légitársaságukhoz. További járatinformáció a www.bud.hu honlapon található.

A sztrájk bejelentésre azt követően került sor, hogy a mai nap megállapodás nélkül ért véget a tárgyalássorozat a ferihegyi repülőtéren a Budapest Airport és a két érdekvédelmi szervezet, a LESZ és az RDSZSZ között.