Újabb sztárpár csatlakozik az Ázsia Expressz csapatához

Ázsia Expressz versenyzői
Vágólapra másolva!
Már javában forgatják a Fülöp-szigeteken az Ázsia Expressz legújabb évadát, azonban már mos számtalan váratlan fordulat történt. Legutóbb kiderült, hogy újabb sztárpár csatlakozik a versenyzőkhöz.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz idei szériájának a forgatásán már számtalan fordulat történt: érkezéskor baleset érte a stáb mikrobuszát, a második nap reggelén egy hatalmas kígyót kellett elkapni az étkezőben, szerdán pedig 7,4-es erősségű földrengés rázta meg Tajvan keleti partjait, ahová az Ázsia Expressz stábja tart.

Az erős rengést a környező szigeteken is érezni lehetett, a Fülöp-szigeteken is cunamiriadót hirdettek ki a történtek miatt, amit azóta már visszavontak. A stáb és a versenyzők is jól vannak, viszont csak a nagyon fontos információkat közlik velük a verseny során, a külvilágról szinte semmit sem tudnak, hiszen ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a kalandnak.

Most azonban újabb fejlemények érkeztek a TV2 sikerműsoráról, ugyanis kiderült, hogy L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka is csatlakoznak a versenyzőkhöz. 

A Story.hu információi szerint a rapper és kedvese már repülőre is szálltak, azonban azt nem tudni, hogy azért szállnak ők is versenybe a fődíjért, mert valakik feladták a versenyt, vagy pluszpárosként bizonyíthatnak majd.

Az új évadának sztárpárjai a következők:  a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.