Rémálomszerű, borzalmas veszekedések után itt az új Spice Girls-bejelentés

Mel B, Melanie Brown
Mel B, Melanie Brown
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Bár a 2019-es újraegyesülés nem volt zökkenőmentes, új turnét tervezget a híres popcsapat.
Vágólapra másolva!

Mel B új könyvében arról ír, hogy a Spice Girls 30. évfordulója közeleg, a lánycsapat újraegyesítése a küszöbön áll. “A Spice Girls újra együtt lesz, mind az öten újra együtt leszünk - igen, kimondom, ez meg fog történni" - jegyezte meg. 

Mel B, Melanie Brown
Mel B, Melanie Brown 
Fotó: AFP

Mel B, azaz Melanie Brown szerint a 2019-es turné nem a feltételen szeretetről és elfogadásról szólt. "Vannak veszekedések, igen. Vannak rémálomszerű pillanatok. Mindig rengeteg stressz van" - mondta korábban. 

Arról is beszélt korábban, hogy nem volt könnyű a stábnak kielégíteni a nők minden igényét. Mel C például rendszeresen jégfürdőt akart, ezt számára biztosítani kellett, másnak rózsaszínű dolgok kellettek az öltözőjébe, a harmadiknak csak bizonyosfajta bútorok jöhettek szóba, egy idő után már tömve volt az öltöző ezekkel. Mel B azt is elmesélte, hogy magával vitte a saját “spirituális guruját” az útra. 

A turnéról azt mondta, hogy biztosan lesz, öten lesznek, de még nem mondhat részleteket, különben "megint kirúgnák a WhatsApp-csoportból". Mel B szerint "mindannyian tárgyalásban vannak, valamit be fognak jelenteni". Mint ismert, a legutóbbi turnén nem volt ott Victoria Beckham, ő anyagilag biztosan nincs rászorulva egy fárasztó turné bevételeire.