Kitálalt a házasságukról Lékai-Kiss Ramóna férje - videó

Lékai
Vágólapra másolva!
A sztárpár 2019-ben házasodott össze, kapcsolatukat azóta mindenki töretlennek gondolja. Lékai Máté most elárulta, valójában milyen a házasságuk, még sosem hallott részleteket árult el a kapcsolatukról.
Vágólapra másolva!

Palik László műsorában vendégeskedett Lékai Máté kézilabdázó, a TV2 csinos műsorvezetőjének, Lékai-Kiss Ramónának a férje, gyerekének édesapja. A sztárpár 2019-ben házasodott, ugyanebben az évben született kisfiuk, Noé, aki már ötéves. A sportoló most sosem hallott részleteket árult el a házasságukról, és arról, hogyan ismerkedtek meg annakidején, ami Lékai Máté nagyapjának köszönhető valójában.

Én pesti vagyok, de Veszprémben kézilabdáztam, Rami veszprémi, de Pesten élt, szóval akkoriban helyet cseréltünk. Nyilván én tudtam, hogy ő kicsoda. És mivel Veszprémben a kézilabda körül forog a világ, ő is tudta, hogy én ki vagyok. 

Nem igazán beszélgettünk soha, de egyszer süllőfesztivál volt Szigligeten és nagyapámnál álltak sorba a családjával, hogy süllőt szeretnének enni. Bár én nem voltam ott egyáltalán, mert azt hiszem, Barcelonában voltam meccsen, de Rami megosztotta, hogy milyen gyönyörű süllőt kaptak. Én pedig megláttam és ráírtam, hogy ezt valószínűleg a nagypapám készítette. És ebből indult a beszélgetés, amiből végül randi is lett és hát minden ment a maga útján" - emlékezett vissza a műsorvezető férje, aki a jelenlegi kapcsolatukról is megszólalt.

Olaszosan élünk, de a legnagyobb boldogságban.

Az egyik alapeleme a kapcsolatunknak a humor szerintem, a fiunkkal is rengeteget nevetünk, ő is nagyon humoros" - mondta Lékai-Kiss Ramóna férje, akinek az elmondásai alapján még mindig töretlen a szerelmük, de sokat kell dolgozniuk a kapcsolaton, mivel mind a ketten nagyon elfoglaltak.

Amikor még Veszprémben játszottam, akkor Rami Pesten dolgozott a tévében, de akkor is próbálta úgy intézni a dolgait, hogy csak egy napot kelljen Budapesten lennie, amikor a lehető legtöbb dolgot megcsinálja.

De most, hogy már ez a második szezonom Budapesten és itt élünk, így megspóroljuk azt az időt, amit Rami utazással töltött, ezért szerintem többet tudunk együtt lenni, mint azok a párok, akik 8-tól 4-ig dolgoznak " - mondta a Palikék Világában Lékai Máté.