Hihetetlen dolgot mesélt a Next Top Model Hungary két sztárja - videó

Vidéki Vivien, Baranyi Panna, Next Top Model Hungary
Vágólapra másolva!
Vasárnap este még több drámával és feszültséggel folytatódik a Next Top Model Hungary.
Vágólapra másolva!

A nézők már számtalan drámának lehettek a szemtanúi a TV2 Next Top Model Hungary műsorában, azonban ezzel együtt a feszültség is nő. A lányok között többször is vita alakult ki, ami nem meglepő, hiszen 16-an élnek összezárva, és mindenki bizonyítani szeretné, hogy a ő a legjobb. 

Baranyi Panna nemrég elárulta, hogy Papp Gabiról egyáltalán nincs jó véleménnyel. Szerinte a jelenléte negatív hatással volt a csapat hangulatára, és miatta két táborra szakadt a mezőny. Nem csak az állandó konfliktusok, de az összezárás is megviselte őt. 

"Mindenki más személység, egymáshoz szokni pedig nem volt könnyű. Azt vettem észre, hogy minden a fejemre van írva.  

Mikor a barátnőm, Vivien ellen fordult néhány lány, azt éreztem, hogy ki kell állnom érte.

 Jó volt visszanézni, hogy kiállok az igazamért. Lehet, hogy egy kicsit keményebben is fogalmaztam, de úgy érzem, hogy ez egy ilyen szakma. Nem azért jöttünk, hogy barátokat szerezzünk" - fejtette ki nézeteit. 

Ahogyan már Baranyi Panna is említette, Vidéki Vivien volt az egyik olyan szereplő, aki számtalan drámának és feszültségnek volt a résztvevője, ami bár lelkileg megviselte őt, igyekezett ügyesen kezelni a kialakult helyzetet. 

"Nyilván ez sokkal többrétű. Nem csak azokat éljük meg, amiket a néző lát. 

Már a vita elfajult egy olyan pontig, amikor úgy voltam vele, hogy nekem le kell ülnöm a lányokkal, és meg kell beszélnem velük, hogy mi az, ami őket bántja.

 Olyan típus vagyok, hogyha engem bánt valami, akkor nem kérek segítséget, ami nem egy jó dolog. Akkor nagyon magamba voltam zárkózva. A hátam mögött a Panna, az Anna kiálltak értem" - vallott érzéseiről a Mokkában.