Sokkoló: alkoholista lett Anne Hathaway

Anne Hathaway
Vágólapra másolva!
A Neveletlen hercegnő-filmek sztárja nemrég osztotta meg a nyilvánossággal, hogy évekkel ezelőtt elvesztette kisbabáját, ez pedig lelkileg nagyon megviselte.
Vágólapra másolva!

Anne Hathaway nevét még 2001-ben ismerhette meg a közönség, ugyanis a színésznő a Neveletlen hercegnő című filmben megkapta a főszerepet, ezután pedig sorra kapta a nagyobb szerepeket, A nyomorultakban nyújtott alakításáért megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is.

A 41 éves sztár nemrég slamposan, koszos és véres ruhában ment az utcára, amiről több fotót is nyilvánosságra hoztak. Hathaway egy piszkavassal a kezében, lehajtott fejjel látható a felvételeken, melyek legújabb filmjének egyik forgatási helyszínén készültek róla. 

A magánéletében azonban számos nehézséggel kellett szembenéznie, ez pedig megnehezítette a mindennapjait.

Most először érzem azt, hogy kiismertem magam. Már nem úgy élem a mindennapjaimat, hogy arra figyelek, mit mondanak mások. 

Korábban érdekelt, hogy mit mondok, nem szerettem másokat provokálni, de azt sem szerettem, ha folyamatosan félreértelmezik azt, amit mondtam, és utólag magyarázkodnom kell" - kezdte.

A sztár megosztotta a nyilvánossággal, hogy 2015-ben elveszített egy kisbabát, ami habár lelkileg nagyon megviselte őt, úgy érezte erről is kötelessége beszélnie.

"Úgy éreztem, senki sem beszél erről a témáról. 

Fontosnak tartottam, ezért kiálltam a nyilvánosság elé, és beszéltem róla: arról, ami összetörte a szívemet és az őrületbe kergetett. Hatalmas hazugság lett volna azt posztolni, hogy minden rendben van körülöttem, amikor én tudtam a teljes történetet.

A vetélésem idején éppen egy olyan színdarabban játszottam, ahol a karakterem szült: borzasztó volt" - emlékezett vissza a történtekre, ami miatt gyakran az alkoholhoz nyúlt.

"Nagyon nehéz volt nemet mondani az alkoholra. 

Korábban, a személyes tapasztalatom alapján úgy véltem, hogy minden jobb az itallal. Üzemanyagként tekintettem rá.

De leálltam mindennel, ami lehúzott, és itt nem csak az alkoholra gondolok. Például nem tudom már, hogy mi zajlik velem kapcsolatban az interneten” - vallotta be.

A színésznőnek a vetélés után két fia született: Jonathan és Jack, akikkel teljes lett az élete. Ma már nem akar másoknak megfelelni, ezért a sok stressz és szorongás is eltűnt az életéből.

"Az évek alatt megtanultam úgy kezelni magamat, hogy később büszke legyek rá, és ne szégyenkezzek amiatt, ahogy viselkedem. Sokáig rosszul voltam a kritikáktól, emiatt pedig szorongtam. Mára már ezt eltűnt az életemből, de ezért sokat dolgoztam” - idézte szavait a hot! magazin.