Stana Alexandrával készült közös fotója miatt támadják Horváth Grétát

Horváth Gréta
Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, meglepő fotót mutatott tegnap Horváth Gréta, aki volt férje exbarátnőjével, Stana Alexandrával fotózkodott, és ezt meg is mutatta a közösségi oldalán. Az esetről megoszlanak a vélemények, de rengeteg kritikát kaptak a bejegyzésük miatt.
Vágólapra másolva!

Két évvel ezelőtt vált el Horváth Gréta és Meggyes Dávid, akik valószínűleg Stana Alexandra miatt vetettek véget a házasságuknak. Akkor Horváth Gréta nagyon dühösen reagált volt férje új kapcsolatára, még a férfi ruháit is elégette. Azóta már véget ért Stana és Meggyes kapcsolata is, sőt a férfi azóta újra boldog egy másik nő oldalán. Bár egyikük sem nyilatkozott a szakítás körülményeiről, valószínűleg ők sem maradtak jó kapcsolatban.

Stana és volt férje szakítását korábban Horváth Gréta is kommentálta, bár akkor visszafogottan nyilatkozott a történtekről, sokkal jobban zavarta, amikor Meggyes Dávid a Párharcban sírt amiatt, hogy nem találkozhat többet volt felesége kisfiával.

Miután kiderültek Dávid turpisságai – amiből a média csak egy apró szeletet látott és hallott –, egyetlenegyszer sem kereste a kisfiamat.

 Én félre tudtam tenni az egómat, ezért a gyerek előtt sosem tüntettem fel őt rossz színben. Különben meg Filipnek van édesapja, aki példásan neveli őt, és akire mindig számíthattunk, és akivel a mai napig jó a kapcsolatunk..." - mondta akkor Horváth Gréta, aki állítólag túl van a váláson és Meggyes Dávidon, hiszen elég hamar talált magának új párt, akivel elmondása szerint nagyon boldogok. Most mégis sokan úgy gondolják, hogy plasztikafüggősége és hatalmas fogyása is a volt férje miatt van, és a Stana Alexandrával készült fotó is azt bizonyítja, hogy még mindig rajta akar elégtételt venni.

A táncosnővel készült közös fotó hatalmas vitát indított el a közösségi oldalán, főleg azért, mert csak annyit írt a képhez, hogy volt közös témájuk. Ebből szinte mindenki arra gondolt, hogy Meggyes Dávidról beszélhettek, és azt sem értik, hogy miért áll szóba azzal a nővel, aki miatt véget ért a házassága.

Szerintem ez egyáltalán nem “menő”! De inkább nem részletezném, hogy miért! Nekem rettentően ciki lenne így mutatkozni!

 - írta egy kommentelő, akinek rengetegen válaszoltak a hozzászólására. 

Hát ez ciki. Ezzel a poszttal bizonyítottad be, hogy egy iszonyatosan sérült nő vagy fejben és lélekben is, aki nem tudja magát túl tenni azon a férfin és a csalódáson amit okozott...

 - özönlöttek a hasonló hozzászólások a Stana Alexandrával készült kép alatt, de volt olyan is, aki Horváth Grétáék védelmére kelt.

"Így viselkedik egy igazi nő" - írta egy követője, aki egyetért azzal, hogy nem haragszik tovább egymásra a két influenszer.

Amúgy, ha azt vesszük sokat köszönhetsz neki, és ezt a szó legjobb értelmében mondom, nem bántásból.

 Ha ő nem lép a képbe, talán sosem léptél volna. És nem lennél az aki most vagy, minden tiszteletem a tiétek, példaértékű" - írta egy másik kommentelő, aki szintén nem osztotta a többség rosszalló véleményét.