Meghan Markle megrázó bejelentést tett

Meghan Markle,Samantha,per
Samantha Marklenek nincsenek bizonyítékai.
Vágólapra másolva!
Meghan Markle az utóbbi időben rengeteg támadást kapott, ami miatt teljesen összetört.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle nemrég előadást tartott arról, hogy a közösségi média hogyan okozhat mentális egészségügyi problémákat a fiatalok számára. A South by Southwest fesztiválon, amelyet Austinban tartottak elmondta, hogy habár a közösségi médiának számtalan előnye van, meg kell említeni, hogy ezzel együtt rengeteg a veszélye is. 

A közösségi médiában és az interneten keresztül rengeteg támadás kap a mai napig, azonban terhessége alatt ez megsokszorozódott, és nem csak őt, de a gyerekei is bántották. Célja az volt, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ez különösen veszélyes hely lehet a fiatalok, főleg a lányok számára, és súlyos mentális problémákhoz vezethetnek. 

"Életem legnehezebb időszaka volt, mikor terhes voltam Archie-val és Lilivel. Csak ültem, és azon gondolkodtam, hogy az emberek miért teszik ezt. Két dolgot tudsz tenni ilyenkor: behódolsz nekik, vagy beletörődsz abba, hogy mindig érnek majd támadások. Én bármire hajlandó lennék a gyerekeimért " - ismerte be. 

"Színésznőként, producerként, és anyaként szerzett tapasztalataim megerősítették azt a meggyőződésemet, hogy rendkívül fontos a nők és anyukák támogatása a közösségi médián keresztül is. Fontos, hogy valódi előrelépést érjünk el az általunk készített és fogyasztott tartalomban, és megtiszteltetés számomra, hogy ennek a részese lehetek" - idézi őt a Mirror

A közönség soraiban egyébként Harry herceg is feltűnt, aki elismerően hallgatta feleségét.