Fél órát kenegette a testét, kitört a botrány a modellek luxusvillájában - videó

Next Top Model Hungary
Next Top Model Hungary
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Vasárnap este, a második adással kezdődik az igazi verseny a Next To Model Hungaryben, és sok konfliktus várható a lányok közt - derült ki a Tények Plusz riportjából.
Vágólapra másolva!

16 lány csinos lány összezárva, akik ugyan próbálnak barátkozni, de mégis komoly riválisai egymásnak - ez a TV2-es reality alaphelyzete. “Sok barátságot kötöttem, de lesznek ellenségeim is biztos” - mondta az egyik modell a Tények Plusznak, egy másik pedig arról beszélt, hogy “nyomott hisztis, ingerült volt.” Mint a riportból kiderült, valaki fél óráig kenegette magát, így sor lett a fürdőszoba előtt, amit többen nehezen viseltek.  

Next Top Model Hungary
Next Top Model Hungary
Fotó: TV2

A TV2 riportjából kiderül, hogy edzőterem, külső, fűtött jakuzzi, fűtött medence, pazar panoráma várja a lányokat. Az elegáns nappaliban hatalmas tévén keresztül kapták a feladatokat Ördög Nórától. Feszültség pedig abból is lesz, hogy van olyan szoba, ahol hat lány lakik együtt, valakinek viszont lakosztály jutott saját fürdőszobával, gardróbbal. 

Next Top Model Hungary
Next Top Model Hungary
Fotó: TV2

Mint írtuk, március 17-én este Ördög Nóra műsorvezetésével elindult a TV2-n a Next Top Model Hungary, Magyarország legszexibb modelljét keresi a csatorna. A legjobb 16 közé jutó lányok elképesztő luxusvillában pihenhetik ki magukat, az odáig vezető út azonban nem lesz könnyű. Az első adásban már volt több dráma, várhatóan a folytatás sem lesz könnyű a modelleknek. 

Itt megnézheti a Tények Plusz riportját: