Csúnyán összeveszett Fresh Andi és Fresh Viki

 Fresh Andi és Fresh Viki
Vágólapra másolva!
Fresh Andi sok év után beszélt arról, hogyan alakult a kapcsolatuk Fresh Vikivel, akivel egykor elválaszthatatlan barátnők voltak.
Vágólapra másolva!

Amikor 1999-ben Fresh Andi lánycsapatba került, egy már befutott együttesbe kellett beilleszkednie. "Nekem ebben egyetlen ember segített, Viki. Belé tudtam kapaszkodni. Első látásra tudtuk, hogy cinkostársak leszünk, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Ő vett a szárnyai alá, általa tanultam meg a szakmát" - mesélte.

A két lány később össze is költözött egy Váci utcai garzonban és végigbulizta a kétezres évek elejét. "Bár mindenkinek ilyen fiatal évei lennének, mint nekünk volt! Nagyon szerencsések vagyunk, mert nincs hiányérzetünk. Ez az oka, hogy Viki kiegyensúlyozott anyuka és én is teljesen kiegyensúlyozott életet élek. Mert nem azon pörög az agyunk, hogy mi maradt ki az életünkből. Mert annyit buliztunk, amennyit más ember akkor sem, ha két élete van.

A legendás barátság 2016-ban mégis megszakadt, Fresh Andi szerint azonban nem örökre.

Azt gondolom, hogy vannak olyan barátságok, amelyek nem érnek véget, csak szüneteltetni kell, mert a barátok épp nem ugyanabban az életszakaszban vannak. Másfelé vitt minket az élet, de biztos vagyok benne, ha most találkoznánk az utcán, röhögve üdvözölnénk és átölelnénk egymást: Mi van Jóska?! Mert így szólítottuk egymást

 – magyarázta a Blikknek Fresh Andi, hozzátéve: vár még rájuk egy nagy beszélgetés.