Csak egy pár faág takarja el a magyar származású világsztár meztelen testét - kép

Kesha
Kesha
Fotó: Instagram / Kesha
Vágólapra másolva!
Egy új korszak kezdődik az énekesnő életében, ugyanis tíz év után véget ért a jogi csatározása egykori producerével és lemezkiadójával, ezért nagyon izgatott az utóbbi időben. Ami nem változik az a magamutogatása, ugyanis azt eddig is gond nélkül tette meg a közösségi oldalain, és úgy tűnik a jövőben sem tervez ezen változtatni.
Vágólapra másolva!

Kesha az elmúlt napokban egyre izgatottabban, hiszen elmondása szerint végre teljesen a maga ura lehet, és véget ért a hosszadalmas pereskedés közte és a korábbi lemezkiadója, a Kemosable között. A most 37 éves Kesha még 2014-ben feljelentette Dr. Luke néven ismert producerét szexuális zaklatáért, ezzel minden idők legbonyolultabb zaklatási ügyét elindítva.

A magyar származású énekesnő  most megkönnyebbülve jelentkezett a közösségi oldalán, követőinek pedig azt ígérte, hogy hamarosan új dalokkal, új albummal jelentkezik, egy sokkal vadabb időszak veszi kezdetét az életében. Ezt legújabb meztelen fotóival is érzékeltette, ugyanis az első fotón egy sziklán ül ruha nélkül, a másodikon egy fa mögött bújkálva próbálja eltakarni teljesen meztelen testét, de az utóbbi időben ontja magáról a hasonló felvételeket.

A képek között lapozhat: