A véresre vert magyar DJ reagált a párjáról szóló pletykákra

Turi Xénia
Vágólapra másolva!
A híres magyar DJ nemrég osztotta meg, hogy terhes, azonban születendő gyerekének édesapjáról nem beszélt, ami nem véletlen. Most a közösségi oldalán fejtette ki a véleményét.
Vágólapra másolva!

Sokan azt találgatták, hogy vajon miért tűnt el az Instagramról Turi Xénia, legtöbben úgy gondolták, hogy megelégelte az őt ért kritikákat, melyeket legtöbbször a szétplasztikázott külseje miatt kapott. A DJ korábban arra hivatkozott, hogy szükséges volt plasztikáztatnia, ugyanis régebben kutyasétáltatás közben egy férfi úgy megverte, hogy az arca és a nyaka több helyen megzúzódott, a szája felszakadt, az orra pedig csúnyán feldagadt.

Később azzal próbálta magára felhívni a figyelmet, hogy nyilvánosságra hozta, hogy ő volt az egyike azoknak a nőknek, akiknek Meggyes Dávid szexuális tartalmú üzeneteket küldött, miközben már Horváth Gréta férje volt. 

Nemrég bejelentette, hogy terhes, azonban születendő gyerekének édesapjáról nem beszélt, ez pedig utat engedett a pletykáknak. Többen azt állítják, hogy a lány kibékült a volt barátjával, míg egyesek épp az ellenkezőjét bizonygatják a közösségi oldalakon.

A hír Xéniához is eljutott, aki az Instagram-történetében fejtette ki a véleményt. Úgy érzi, hogy senkinek nem tartozik magyarázattal, a magánéletéről pedig nem hajlandó beszélni. 

„Az elmúlt 1-1,5 évben elég inaktív életet éltem a közösségi médiában, emiatt nem nagyon posztoltam a magánéletemmel kapcsolatban semmit. Vicces, hogy az emberek miket találnak ki, meg milyen összeesküvés-elméleteket gyártanak az én életemmel kapcsolatban. 

Viszont azt nagyon nehéz benyelni, amikor azt írják, hogy a "kölyköm".

Nem egy kutya vagyok, nem fialni fogok nyilván, hanem szülni egy babát. Valami új fétis a gyermek édesapjának felkutatása? És mi ez a stílus? 

Le vagyok döbbenve, a sok sunyi vagy épp bunkó üzeneten. 

Nyugalom nem egyedül voltam, mikor fogant a baba. És nem spermabankból van. Remélem kielégítő a válasz" - osztotta meg gondolatait a korlátozott ideig elérhető bejegyzésében.

Pár órája az is kiderült, hogy kislánya lesz, akit már nagyon vár a kismama.

"Nem jutok szóhoz! Kislány" - írta a fotó alá.