Hatalmas veszélyben van Vajna Tímea

Vajna Tímea Vajna Timi
Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Nehéz időszak áll Vajna Tímea mögött, aki nemrég vallotta be, hogy több gyereket is elveszített. Decemberben viszont összeházasodott üzletember párjával, Ráthonyi Zoltánnal, akivel egy nagyobb esküvőt is terveznek a jövőben. Mégsem lehet boldog az özvegy, akinek most újabb problémával kellett szembenéznie.
Vágólapra másolva!

Nagy veszély fenyegeti Vajna Tímeát, aki a jelek szerint Los Angeles-i otthonában sincs biztonságban, ugyanis Kaliforniában hatalmas árvízre számíthatnak az ott élők az időjárási viszonyok miatt. Vajna Tímea többnyire a tengerentúlon tartózkodik, ugyanis nemrég eladta budai villáját, melyet szinte alig haszált, legfeljebb háromszor tíz napot aludt az épületben, amikor hazalátogatott.

Los Angeles-i otthona azonban hatalmas veszélyben van, közösségi oldalán ijesztő videókat tett közzé korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben arról, ahogyan a víz szivárog be a házba. Mutatott felvételeket a kinti ítéletidőről, valamint arról az SMS-ről is, amit a az amerikai Nemzeti Meteorológiai Szolgálat küldött az ott élőknek, ami arról szólt, hogy villámárvíz lehet a lakása környékén, ezért nem hagyhatja el a házat, csak ha evakuálásra kerül a sor.

"Elég durva" - tette hozzá a felvételekhez Vajna Tímea, akit nagy veszély fenyeget most az amerikai otthonában.

Vajna Tímea Los Angeles-i otthonába folyamatosan szivárog a víz, az ágya fölött is szétrepedt a plafon Forrás: Vajna Tímea Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.