Méregdrága cipőjével dicsekszik Horváth Gréta, többen is támadják miatta

Vágólapra másolva!
Horváth Gréta sokat változott az utóbbi időkben, aminek elsődleges oka két évvel ezelőtti válása lehet. Miután elhagyta Meggyes Dávid, kemény diétába kezdett, azóta szinte felismerhetetlenre fogyott és betegesen plasztikáztatja magát. Bár Horváth nem tagadja, hogy számos beavatkozáson túl van, de sokan úgy gondolják, hogy kényszeresen próbálja magát megváltoztatni. Most luxuscikkeinek mutogatásával idegesített fel egyeseket, ugyanis egy új hobbijához vásárolt méregdrága felszereléseket, amit a hozzáértők nem néznek jó szemmel.
Vágólapra másolva!

A napokban árulta el közösségi oldalán Horváth Gréta, hogy túrázni kezdett, és egyre jobban élvezi ezt a hobbit. A bejegyzésében hosszasan fejtegette, hogy bár még csak nemrég kezdte, de máris bakancslistás célja, hogy egyszer Nepálban kirándulhasson, de ahhoz még sokat kell fejlődnie, hiszen nehezebb a terep. 

Az influenszer nagy kihívásként tekint erre az új elfoglaltságra, egyelőre nagyon élvezi, már be is vásárolt miatta méregdrága felszereléseket, ami szemet szúrt egyes követőinek. A durva kritikát azonban nem Horváth Gréta bejegyzése alatt fogalmazták meg, hanem egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban, ahol nem kímélte őt a kommentelő.

Nem foglalkoztam eddig ezzel a csajjal különösebben, de ettől az új túrázós villogástól gáncsolhatnékom támadt.

Szívügyem ez a hobbi, járom is sokat a természetet, erre jön ez a művirág és előadja az embereknek, hogy ott kezdődik az út, hogy veszel egy 100 ezer forintos bakancsot és hátizsákot. Máshogy nem is lehet nekikezdeni egy túrázásnak. A csaj valamelyik kerületben az utcákon "edz"… Halvány lilája nincs erről a szép kikapcsolódásról. Most is full glédában túraboltot keres… Nevetséges. Sajnálom, hogy ezt a világot ilyen stílusban, egy ilyen csaj mutatja be az embereknek" - fogalmazott hozzászólásában a felhasználó, aki maga is sokat túrázik, ezért is túlzásnak érzi Horváth Gréta viselkedését.

A kritika valahogy eljutott az Ázsia Expressz egykori győzteséhez is, aki magyarázkodni kezdett a méregdrága felszerelései miatt.

Kedves posztoló! Olvastam több hozzászólásodat, (más témában), amiben végtelen keserűséget éreztem. 

Tekintettel arra, hogy te sokkal előrébb vagy ebben a hobbiban, mint én. Szívesen kiszakítanálak a mókuskerékből és meghívlak egy túrával egybekötött ebédre, és adhatsz nekem tanácsokat. Szívesen fogadom, hiszen most kezdtem el!" - idézi a Bors Horváth Gréta reakcióját, aki még hozzáfűzte, hogy a túrázóknak szánt profi felszerelések nagyon drágák, és szívesen vár tőle privát üzenetben tanácsokat is, hiszen neki még nincsenek tapasztalatai, de azt egyelőre nem tudni, hogy kapott-e választ.